logo_karstenkozijnen
Karsten Kunststof Kozijnen
Energieweg 2
8071 DA  NUNSPEET
Tel: 0341 251 041
Fax: 0341 257185
Mail: info@karstenkozijnen.nl

€40 p.m≤ inruilpremie
op uw oude
kozijnen
-----------
Profiteer nu
van het BTW
voordeel..
Gratis brochure?
Reserveer nu alvast
de nieuwe folder van
Karsten Kunststof
Kozijen
Afspraak maken!
telefoon
Bel 0341 251 041
De financiŽle mogelijkheden....
Contante betaling....
Verbeteringen, verbouwingen en aanpassingen in en om onze woningen worden door de meeste mensen gefinancierd. Het gaat over het algemeen om redelijk forse bedragen en lang niet iedereen heeft deze middelen zomaar op een spaarrekening staan. Daarnaast willen velen van ons het spaargeld liever gebruiken voor onverwachte uitgaven en de financiering van niet fiscaal aftrekbare producten. ( denk aan een nieuwe auto, het vervangen van een wasmachine of een welverdiende vakantie ) Wel is de contante betaling de meest voordelige manier voor u.
Het spreiden van de kosten middel van een aanpassing op uw hypotheek....
Een andere veelgebruikte mogelijkheid om uw nieuwe kunststof kozijnen te financieren is het aanpassen van uw bestaande hypotheek of het nemen van een nieuwe tweede hypotheek op uw woning. Een groot aantal kosten die u maakt voor deze mogelijkheid zijn tot op heden nog steeds aftrekbaar van uw inkomen in Box 1. Zoals de betaalde hypotheekrente, de taxatiekosten om de waarde van uw woning vast te laten stellen, de aanvraagkosten voor de National Hypotheek Garantie, de notariskosten en kadastrale rechten voor de hypotheekakte en de afsluitprovisie voor uw lening.
Uw invesering verantwoord financieren....
Naast de contante betaling of het aanpassen van uw hypotheek zijn er nog een groot aantal mogelijkheden om uw investering in het verbeteren van uw woning te financieren. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een Doorlopend Krediet, een Persoonlijke Lening of een ander financieel product. Onder bepaalde voorwaarden geldt voor al deze vormen van financieren, dat de rente die u betaald aftrekbaar is van uw inkomen.
( informatie op www.belastingdienst.nl )
Per saldo....
Het aanpassen van uw hypotheek of het afsluiten van een willekeurige financiering kost u altijd extra geld. Maar… zet u deze extra kosten tegenover de aanzienlijke besparingen op onderhoud en de forse besparingen die u gaat realiseren op uw energienota, dan zal uw investering op korte en lange termijn zeker de moeite waard zijn.
Laat u onafhankelijk informeren.... Wilt u snel gaan profiteren van de voordelen die kunststof kozijnen u bieden, en wilt u weten wat een verantwoorde manier voor u is om deze aanschaf te financieren, neem dan contact op met uw huisbankier
of een onafhankelijk en deskundig financieel adviseur.